“Že 3. After job 9 CUBO golf turnir
V četrtek smo uspešno zaključili že 3. After job CUBO golf turnir.
Udeleženci so se v idealnem jesenskem vremenu pomerili v tekmovanju na 9. luknjah. Nekateri so se sicer odločili izkoristiti vremenske pogoje in pripravljenost igrišča in dokončali še nekaj dodatnih lukenj.
Zaključne pokale našega partnerja Steklarna Rogaška smo podelili najboljšim, nagrade sponzorjev pa ponovno izžrebali med vsemi igralci. Tokratne nagrade sta prispevala dva nova partnerja Vzajemna in Indoor golf Ljubljana.
Veseli nas, da se število tekmovalcev z vsakim tekmovanjem veča in se tako že veselimo naslednje sezone After job na CUBO golf igrišču.”
Vas zanima, kako je potekal zabavno tekmovalni četrtek na golfu? V četrtek se je skoraj za vsakega našlo nekaj na CUBO golfu. Zaključili smo že 3. After Job 9 CUBO golf turnir. Na turnirju se je pomerila tudi naša skupina CUBO začetniki, ki ob torkih pridno trenira. Zvečer pa smo za vse igralce in navdušence pripravili še predstavitev Toptracer tehnologije, ki jo lahko sedaj brezplačno koristite na našem vadišču ter dan zaključili z Balls&lights ob spremljavi DJ-a.
Več fotografij in informacij lahko najdete na naši spletni strani: